واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

حزب‌الله نفربر زرهی اسرائیل را منهدم کرد

حزب‌الله درباره حملات موشکی از جنوب لبنان به سمت مواضع رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی بیانیه صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۷۹۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش حزب‌الله لبنان که دوشنبه شب از هدف قرار دادن دو موضع نظامی رژیم اشغالگر خبر داده بود، شب گذشته با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که رزمندگان این حزب یک نفربر زرهی اسرائیلی از نوع «زلدا» را در موضع «الصدح» در غرب شهرک «صلحا» با 2 موشک هدایت‌شونده مورد هدف قرار دادند که موجب انهدام کامل این نفربر شد.

 

در بیانیه حزب‌الله آمده است که این حمله در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به شماری از نقاط دیده‌بانی مقاومت بوده است.

 

این درحالی است که رسانه‌های لبنانی بعد از ظهر دیروز از شلیک 12 راکت از جنوب لبنان به سمت مواضع رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی خبر دادند که تعدادی از آنها به شهرک صهیونیستی «افیفیم» اصابت کرد.

 

 دوشنبه شب حزب‌الله لبنان بعد از صدور بیانیه‌ای درباره شهادت 3 تن از رزمندگان خود در تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، از حمله تلافی‌جویانه به مواضع نظامیان رژیم اشغالگر به عنوان واکنش اولیه به تجاوز این رژیم خبر داد.

 

به گزارش رسانه‌های وابسته به مقاومت، حزب‌الله در واکنش اولیه به این اقدام متجاوزانه رژیم اشغالگر، پادگان «برانیت» مرکز فرماندهی تیپ الجلیل ارتش رژیم اشغالگر و نیز پایگاه «افیفیم» مرکز فرماندهی تیپ غربی ارتش این رژیم را با موشک‌های هدایت شونده هدف قرار داد.

 

پیش از این حزب‌الله درباره عبور اشغالگران از خطوط قرمز مقاومت هشدار داده و حمله موشکی به دو پادگان مذکور ارتش رژیم صهیونیستی تنها پاسخ اولیه به این اقدام متجاوزانه و گستاخانه صهیونیست‌ها بود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار